Аксесоари и резервни части

Резервни части и аксесоари за системи за пречистване на вода

Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)

Puricom Europe

Автоматичен 4-посочен клапа...

13.90лв

Без ДДС: 11.58лв

Съвременните системи за пречистване на вода с обратна осмоза и резервоар използват просто, но ефективно устройството, с помощта на което автоматично се спира работата когато резервоара за съхранение се напълни. Автоматичния 4 посочен клапан (ASO: auto shut-off 4-way valve) следи налягането в резе..

Puricom Europe

Двойна скоба за закрепване ...

2.90лв

Без ДДС: 2.42лв

Двойна скоба закрепване на In-Line филтри с диаметър 2'x2.5'..

Puricom Europe

Дозатор за санитизация на с...

24.90лв

Без ДДС: 20.75лв

Приложение: за професионално поддържане и санитизация на  системи за пречистване на вода За да се гарантира качеството на водата, доставяна от системите за пречистване на вода, трябва да се извършва техническо обслужване (подмяна на консумативи и хигиенизиране) в рамките на препоръчителната ..

Puricom Europe

Единична скоба за закрепва...

2.40лв

Без ДДС: 2.00лв

Единична скоба закрепване на за in-line филтри с диаметър 2"..

Puricom Europe

Единична скоба за закрепва...

2.50лв

Без ДДС: 2.09лв

Единична скоба за закрепване на 2.5" филтри и мембрани..

Puricom Europe

Изключвател за високо наля...

9.90лв

Без ДДС: 8.25лв

Универсалния изключвател за високо/ниско налягане е предназначен за употреба в системи за пречистване на вода с обратна осмоза и контрол на booster помпата. Монтира се след помпата, преди резервоара. Изключва помпата при достигане на необходимото налягане в резервоара (фабрич..

Puricom Europe

Изключвател за ниско наляг...

9.90лв

Без ДДС: 8.25лв

Универсалния изключвател за ниско налягане (под 0.5 Bar) е предназначен за за употреба в системи за пречистване на вода с обратна осмоза филтри и booster помпа.Монтира се на захранващата линия, преди помпата. Изключва помпата при ниско входно налягане във водопроводната мрежа или блокирали филтр..

Puricom Europe

Изключвател за ниско наляг...

14.90лв

Без ДДС: 12.42лв

Универсален сензор за ниско налягане (под 0.5 Bar) с 2 контакта: N.O. и N.C. Предназначен за за употреба в системи за пречистване на вода с обратна осмоза филтри и booster помпа.Монтира се на захранващата линия, преди помпата.N.C. контакт изключва помпата при ниско входно налягане ..

Star Fit

Ключ за филтърни корпуси 10 &...

3.90лв

Без ДДС: 3.25лв

Стандартен 2P ключ от ПВЦ за 5” и 10” филтърни корпуси от ПВЦ на StarFit. Съвместим с 2-Piece филтърни корпуси. За сигурно затягане и лесно разхлабване на филтърните корпуси в системите за пречистване на вода.Производител: StarFit..

Star Fit

Ключ за филтърни корпуси 5”...

5.90лв

Без ДДС: 4.92лв

Стандартен 3P ключ от ПВЦ за 5”, 10” и 20” филтърни корпуси. Съвместим с 3-Piece филтърни корпуси.За сигурно затягане и лесно разхлабване на филтърните корпуси в системите за пречистване на вода.Производител: StarFit..

Star Fit

Метален единичен държач за ...

6.90лв

Без ДДС: 5.75лв

Метална конзола за закрепване на 5” или 10” филтърни корпуси.За стенен монтаж. Изработена от масивна стомана, с дълготрайно прахово антикорозионно покритие...

Механичен поплавък с елект...
New

Star Fit

Механичен поплавък с елект...

19.90лв

Без ДДС: 16.58лв

Механичен поплавък за всички системи Обратна Осмоза с резервоари. Приложениe: за управление и поддържане на предварително зададено ниво в резервоари.Това е механично устройство,с електрически ключ, което може да управлява веригата на помпата или електрическия клапан във входящата линия. Ако нивото в..

Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)