4-ways shut-off valve, 1/4” Quick Connection

 • 21.90лв
  • Без ДДС: 18.25лв
  • Производител: Puricom Europe, Spain
  • Модел 900134
  • Наличност: В наличност
  Съвременните системи за пречистване на вода с обратна осмоза и резервоар използват просто, но ефективно устройството, с помощта на което автоматично се спира работата когато резервоара за съхранение се напълни. Автоматичния 4 посочен клапан (ASO: auto shut-off 4-way valve) следи налягането в р..

  Съвременните системи за пречистване на вода с обратна осмоза и резервоар използват просто, но ефективно устройството, с помощта на което автоматично се спира работата когато резервоара за съхранение се напълни.

  Автоматичния 4 посочен клапан (ASO: auto shut-off 4-way valve) следи налягането в резервоара за съхранение и изключва водата към мембраната, когато налягането на резервоара достигне приблизително до 2/3 от налягането на входящата вода.

  Двете половини на клапана са разделени с диафрагма, която реагира на налягането в линията за пречистена вода от една страна и на налягането в линията на входящата вода от друга. Докато налягането в линията на пречистената вода (т.е. към резервоара за съхранение) е по-малко от 2/3 от входното налягане, системата продължава да произвежда вода.

  Когато резервоар за съхранение се напълни и налягането се повиши, налягането върху диафрагмата се увеличава и се спира входящата вода и работата на системата.

  Системата започва да пречиства вода, когато налягането в резервоара стане по-малко от входящото налягане.

  Автоматичния клапан не позволява загубата на вода от мембраната обратна осмоза и повишава ефективността и производителността на системата за пречистване на вода.

  Изработена от FDA сертифициран материал

  Свързване: ¼” Quick Connection

  Цвят: бял

  Важно! За да работи автоматичния 4-посочен клапан трябва задължително да се инсталира възвратен (еднопосочен)  клапан между мембраната и резервоара за съхранение. Без еднопосочния клапан, който ограничаване обратно налягане от резервоара, автоматичния 4-посочен клапан не работи.

  Напишете мнение

  Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение