За офиса

За офиса

Пиенето на вода не трябва да бъде сложно и скъпо!

Достатъчно е докосването на един бутон – и вече имате гореща, студена вода или лед на кубчета. Не се налага повече да поръчвате, вдигате и носите тежките туби или галони.Не се налага да следите кога водата свършва.Отпада задължението за поръчване, приемане и предаване на пълни и празни галони. И като допълнение, системите Crystal Water са елегантно и красиво допълнение за интериора на Вашия офис.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Puricom Europe

Columbia inox Fontain ROP

1,989.00лв

Без ДДС: 1,657.50лв

Crystal Water Columbia: студена и вода със стайна температура в един продукт! Системата за пречистване на вода Crystal Water Columbia inox е надеждно, достъпно и интелигентно решение за осигуряване на голям обем чиста и охладена питейна вода, при това с минимални разходи за обслужв..

Coway Co. Ltd.

Ice II 4 Stage Water&Ice System

2,989.00лв

Без ДДС: 2,490.83лв

Crystal Water Ice II: Студена, гореща, вода със стайна температура и лед в един продукт!        Хибридна система 2 в 1: пречистена вода и лед, 5 степени на филтрация (с обратна осмоза), отговаряща на стандартите NSF/ANSI 42, 53 и 58 за намаляване на съдъ..

Coway Co. Ltd.

Laguna 5 Stage Reverse Osmosis (Cold&Hot&A...

1,698.00лв

Без ДДС: 1,415.00лв

Crystal Water Laguna: студена, гореща и вода със стайна температура в един продукт!            Система за пречистване на питейна вода с 5 степени на филтрация (с обратна осмоза), отговаряща на най-строгия световен стандарт  NSF/ANSI 42, 53 и 58 за намаля..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)