Категории

Етикети: Генератори на озон

Озон генератор за дезинфекция на въздух TriOzone MO3 | до 71 м2 (200 м3)

 • 720.08 лв

  889.00 лв

  • Без ДДС: 600.07 лв
  • Производители TRIOZON
  • Модел: TRIOZON MO3
  • Наличност: В наличност

   Качество от TRIOZON

   Безплатна доставка

   2 години гаранция

   Произведено в Испания

   Елиминира вируси а бактерии

   Премахва лоши миризми

   Ефективен срещу насекоми

   Натурален

   Екологичен

   Безопасен

  ADVANCED AIR PURIFICATION & DISINFECTION TECHNOLOGY ..
  ADVANCED AIR PURIFICATION & DISINFECTION TECHNOLOGY

  TriOzone MO3

  Силата на природата

  Озонът е естествен, безопасен и високоефективен метод за дезинфекция, който елиминира или намалява нуждата от използването на традиционните хигиенни химикали. Дезинфекцията с озон е най-лесния и сигурен, безопасен и екологичен метод за елиминиране на разпространението на вируси и микроорганизми. Озонаторите TriOzone са в състояние да елиминират вируси, бактерии и плесени, както и лоши миризми от всички видове помещения и в съответствие с правилата за безопасност и здраве. Ефекта от дезинфекцията с озоно е многократно по-голям от най-разпространените детергенти.

  Генератор на озон модел TriOzone MO3

  За дезинфекция с озон на затворени помещения до 71 кв.м.

  TRIOZON MO3 е проектиран за употреба в обществени места .

  Оборудван с таймер и вентилатор.

  Подходящ за:

  ⇒Магазини: до 71 м2 (200 м3)

  ⇒Офиси: до 71 м2 (200 м3)

  ⇒Търговски обекти: до 36 м2 (100 м3)

  ⇒Рецепции: до 71 м2 (200 м3)

  ⇒Складове: до 28 м2 (80 м3)

  Елименира вируси, бактерии, спори, неприятни миризми.

  Сред всички дезинфектанти озонът е най-ефективният природен агент срещу бактерии, вируси и лоши миризми. Мощността му за дезинфекция е по-висока дори от хлора и е най-ефективна от традиционните и широко разпространени химически почистващи препарати.  Премахва вируси и бактерии

  Благодарение на свойствата си озонът дезинфекцира и регенерира въздуха, който дишаме. Той премахва повече от 99 % от бактерии, плесени, гъбички, дрожди, цветен прашец, акари и елиминира вирусите. Озона е мощно оръжие в борбата срещу алергии, астма и инфекции, защото унищожава микробите във въздуха и дезинфекцира всички повърхности

  Елиминира лошите миризми

  Озонът пречиства въздуха, премахвайки неприятните миризми на тютюнопушене, готвене, изпотяване, разлагане, плесен, урина и животни. Озоновите молекули атакуват и напълно неутрализират лошите миризми, оставяйки на тяхно място приятно усещане за чистота, регенерирана и дезодорирана среда, без токсични или химически остатъци

  Ефективен срещу насекоми и гризачи

  Озонът е отличен природен репелент срещу мухи, комари, бълхи, дървеници, хлебарки, мравки, плесени и малки гризачи, които са опасно средство за предаване на болести. За разлика от традиционните химически средства, озонът действа без рискове за здравето. Освен това, той предотвратява разпространението им и тяхното размножаване

  Натурален

  Озонът е природен газ, съставен от три молекули кислород (O3), образуващи се в стратосферата чрез действието на UV лъчите и с електрическите заряди на мълниите. Озонът е нестабилен и е по-тежък газ от въздуха. Разпространява се по капилярен начин, прониква дълбоко в тъканите и так достига дори до най-скритите места в помещенията

  Екологичен

  Озонът отлично дезинфекцира без необходимост от добавки или химически детергенти, използвайки изключително само естествената си окислителна сила, което го прави най-ефективния нетоксичен метод в природата .След приключване на процедурата по дезинфекция, озона се превръща отново в кислород, без да се отделят токсични или химически остатъци

  Безопасен

  Озонът е газ, който не е запалим, абразивен и експлозивен. Не предизвиква дразнене на кожата, не уврежда повърхностите, тъканите, мебелите, оборудването и предметите. Безвреден за хората, животните и околната среда. Одобрен от СЗО като ефективен и безопасен метод за борба с вируси и инфекции. Озонът е 100% естествен и екологичен


  ПРИЛОЖЕНИЯ  Хотели

  Дезинфекцията с озон се препоръчва за хигиенизиране на повърхности, стени, мебели, предмети и тъкани, като дивани, килими, завеси, матраци, възглавници, покривала. Озона освежава въздуха в хотелските стаи и премахва причинителите на инфекции. Защитавате живота и здравето на своите гости и персонал.

  Къщи и Апартаменти

  Озона успешно елиминира неприятните миризми в дома и спомага за поддържане на високо ниво на хигиена във всяка зона в жилището. Деактивира над 99% от вирусите и бактериите. Премахва мухъл, плесени, спори, гъбички, дрожди, акари, малки гризачи, мухи, комари, хлебарки, дървеници, мравки и др.

  Ресторанти

  Перфектна хигиена! Дезинфекцирането с озон се препоръчва за ресторанти, пицарии, кафенета, кетъринг и във всички професионални услуги за хранене. Озонът намалява риска от бактериално замърсяване на храната и спомага за запазването на хранителните продукти. Неутрализира миризмите от кухнята.

  Лаборатории

  Дезинфекцията с озон предотвратява замърсяването и свежда до минимум риска от излагане на биологични агенти. Елиминира патогените, които причиняват заболявания и инфекции. Регенерира въздуха. Озоновата дезинфекция предпазва пациентитете и намалява риска от заразяване.

  Линейки и автомобили

  Дезинфекция с озон предотвратява инфекции в линейки и медицински автомобили. Сигурна защита за здравето на персонала и пациентите. С озон може да дезифенкцират автомобили на обществения транспорт, таксиметрови, лични автомобили, както и специализирани автомобили за превоз на хранителни продукти.

  Офиси и обществени места

  Дезинфекцирането с озон в офиси и обществени места премахва причинителите на инфекции и заболявания. Озона е най-мощния метод за антибактериална защита без негативно въздействие върху хората и околната среда. Озона унищожава вирусите и бактериите 3100 пъти по-бързо от хлора.

  ИНСТАЛАЦИЯ

  1. Инсталирайте озонатора на височина от 2 до 2.5 м. Озонът е по-тежък от въздуха и естествено потока от озон се насочва към пода на помещението.

  2. Препоръчителни места за инсталиране са, например: върху висока мебел или колона.

  3. Поставете озонатора на лесно достъпно място.

  4. Не инсталирайте озонатора до или над прозорец или врата.

  5. Ако в помещението има естествено движение на въздуха, инсталирайте озонатора така, че произведения озон да достига до най-голяма площ и обхваща най-голям обем.

  6. НИКОГА не инсталирайте озонатора директно върху работни места-плотове, маси, бюра.

  7. Озонатора трябва да се съхранява в чисто и проветриво помещение.

  НАЧИН НА УПОТРЕБА

  1. Преди процеса на дезинфекция проверете дали вратите и прозорците на помещението са добре затворени. В противен случай дезинфекцията няма да бъде ефективна.

  2. Задайте времето за дезинфекция.

  3. След като процеса на дезинфекция приключи, изчакайте 20-30 минути, преди да влезете в пощението. Това позволява остатъчният озон да се разложи сам. Да се избегва влизане в помещението веднага след изключване на озонатора.

  4. В процеса на дезинфекцията озоновия генератор ще консумира част от кислорода в помещението. Затова след 20-30 минути може да проветрите помещението.

  ВРЕМЕ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ

  1. При нормални обстоятелства, 20 минути работа на озонатора са достатъчни за дезинфекция на помещение с максимална площ до 71 кв.м (обем до 200 куб.м). За по-малки помещения намалете времето на дезинфекция пропорционално в зависимост от големината (обема) на помещението.

  2. При помещения с високи ниво на бактериална опасност, ако е необходимо, може да увеличите времето за дезинфекция до 50 минути. Не превишавайте това време, за да се избегнете окисляване на някои повърхности.

  Спецификация

  TRIOZON model MO3: Подходящ за офиси, ресторанти, салони за красота, ветеринарни клиники, големи апартаменти и къщи, магазини, зъболекарски кабинети, училища, автобуси, фитнес зали с площ на помещенията до 71 кв.м.

  За дезинфекция на по-големи площи могат да се използват няколко устройства едновременно.

  За подробности относно употребата задължително се запознайте с ръковоството за употреба.

  Описание #
  Модел MO3
  Производителност O3 (мг/час) 75
  Консумация (W) 13
  За помещения с площ до (m2) 71
  За помещения с обем до (m3) 200
  Захр.напрежение (V) AC 220
  Тегло (кг) 4.50
  Размери (см) 34.4x32.0x14.1
  Гаранция 2 год.
  Произход Испания
  Производител TRIOZON


  model MO3: Приложение съгласно вид / площ / обем на помещенията

  Помещение/ Обем (m3) 60 m3 80 m3 100 m3 150 m3 200 m3 250 m3 300 m3
  Магазин
  Офис
  Ресторант
  Рецепция
  Търговски Обект
  Склад
  Площ (m2) 21 m2 28 m2 36 m2 54 m2 71 m2 90 m2 107 m2


  Вижте повече за технологията за децинфекция с Озон


  Факти за Озона


  За повече информация, попитайте ни

  Предимства и Функционалност
  Описание Модела MO3 е предназначен за използване в затворени помещения. Ефективно дезинфекцира помещения с площ до 71 кв.м.(обем до 200 куб.м.). Приложим за дезинфекция на големи помещения в апартаменти и къщи, терговски обекти, складове, рецерции, ветеринарни клиники, автобуси, училища, барове и др. Вграден таймер за настройка на продължителността на дезинфекция от 0 до 30 мин., който изключва озонатора автоматично. Елегантен дизайн. Няма нужда от специална инсталация. Поддръжката се свежда до периодично почистване. За конкретно приложение прочетете внимателно упътването! Не се препоръчва хора да влизат в помещение, което в момента се дезинфекцира!
  Характеристики
  Размери W=34.5 cm / D=14.1 cm / H=32.0 cm
  Тегло 4.5 кг
  Захранващо напрежение AC 220/50Hz
  Консумация 13 W
  Производителност 75 mg.eq.O3/час
  Сертификати, Произход, Гаранция
  Сертификати CE
  Произход Испания
  Гаранция 2 год.
  Производител TRIOZON

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
     Лош           Добър