Категории

Етикети: Генератори на озон

Озон генератор за дезинфекция на въздух TriOzone SO3 | до 36 м2 (100 м3)

 • 485.19 лв

  599.00 лв

  • Без ДДС: 404.33 лв
  • Производители TRIOZON
  • Модел: TRIOZON SO3
  • Наличност: В наличност

   Качество от TRIOZON

   Безплатна доставка

   2 години гаранция

   Произведено в Испания

   Елиминира вируси а бактерии

   Премахва лоши миризми

   Ефективен срещу насекоми

   Натурален

   Екологичен

   Безопасен

  ADVANCED AIR PURIFICATION & DISINFECTION TECHNOLOGY ..  ADVANCED AIR PURIFICATION & DISINFECTION TECHNOLOGY

  TriOzone SO3

  Дезинфекция с озон

  Силата на природата

  Озонът е естествен, безопасен и високоефективен метод за дезинфекция, който елиминира или намалява нуждата от използването на традиционните хигиенни химикали. Дезинфекцията с озон е най-лесния и сигурен, безопасен и екологичен метод за елиминиране на разпространението на вируси и микроорганизми. Озонаторите TriOzone са в състояние да елиминират вируси, бактерии и плесени, както и лоши миризми от всички видове помещения и в съответствие с правилата за безопасност и здраве. Ефекта от дезинфекцията с озоно е многократно по-голям от най-разпространените детергенти.

  Генератор на озон модел TriOzone SO3

  За дезинфекция с озон на затворени помещения до 36 кв.м.

  SO3 е топ модел на TRIOZON, подходящ за домашна употреба.

  Оборудван с таймер и вентилатор.

  Подходящ за:

  ⇒Спални момещения: до 36 м2 (100 м3)

  ⇒Трапезарии: до 26 м2 (80 м3)

  ⇒Кухни: до 14 м2 (40 м3)

  ⇒Бани и тоалетни: до 14 м2 (40 м3)

  Елиминира вируси, бактерии, спори, неприятни миризми.

  Сред всички дезинфектанти озонът е най-ефективният природен агент срещу бактерии, вируси и лоши миризми. Мощността му за дезинфекция е по-висока дори от хлора и е най-ефективна от традиционните и широко разпространени химически почистващи препарати.  Премахва вируси и бактерии

  Благодарение на свойствата си озонът дезинфекцира и регенерира въздуха, който дишаме. Той премахва повече от 99 % от бактерии, плесени, гъбички, дрожди, цветен прашец, акари и елиминира вирусите. Озона е мощно оръжие в борбата срещу алергии, астма и инфекции, защото унищожава микробите във въздуха и дезинфекцира всички повърхности

  Елиминира лошите миризми

  Озонът пречиства въздуха, премахвайки неприятните миризми на тютюнопушене, готвене, изпотяване, разлагане, плесен, урина и животни. Озоновите молекули атакуват и напълно неутрализират лошите миризми, оставяйки на тяхно място приятно усещане за чистота, регенерирана и дезодорирана среда, без токсични или химически остатъци

  Ефективен срещу насекоми и гризачи

  Озонът е отличен природен репелент срещу мухи, комари, бълхи, дървеници, хлебарки, мравки, плесени и малки гризачи, които са опасно средство за предаване на болести. За разлика от традиционните химически средства, озонът действа без рискове за здравето. Освен това, той предотвратява разпространението им и тяхното размножаване

  Натурален

  Озонът е природен газ, съставен от три молекули кислород (O3), образуващи се в стратосферата чрез действието на UV лъчите и с електрическите заряди на мълниите. Озонът е нестабилен и е по-тежък газ от въздуха. Разпространява се по капилярен начин, прониква дълбоко в тъканите и так достига дори до най-скритите места в помещенията

  Екологичен

  Озонът отлично дезинфекцира без необходимост от добавки или химически детергенти, използвайки изключително само естествената си окислителна сила, което го прави най-ефективния нетоксичен метод в природата .След приключване на процедурата по дезинфекция, озона се превръща отново в кислород, без да се отделят токсични или химически остатъци

  Безопасен

  Озонът е газ, който не е запалим, абразивен и експлозивен. Не предизвиква дразнене на кожата, не уврежда повърхностите, тъканите, мебелите, оборудването и предметите. Безвреден за хората, животните и околната среда. Одобрен от СЗО като ефективен и безопасен метод за борба с вируси и инфекции. Озонът е 100% естествен и екологичен


  ПРИЛОЖЕНИЯ  Хотели

  Дезинфекцията с озон се препоръчва за хигиенизиране на повърхности, стени, мебели, предмети и тъкани, като дивани, килими, завеси, матраци, възглавници, покривала. Озона освежава въздуха в хотелските стаи и премахва причинителите на инфекции. Защитавате живота и здравето на своите гости и персонал.

  Къщи и Апартаменти

  Озона успешно елиминира неприятните миризми в дома и спомага за поддържане на високо ниво на хигиена във всяка зона в жилището. Деактивира над 99% от вирусите и бактериите. Премахва мухъл, плесени, спори, гъбички, дрожди, акари, малки гризачи, мухи, комари, хлебарки, дървеници, мравки и др.

  Ресторанти

  Перфектна хигиена! Дезинфекцирането с озон се препоръчва за ресторанти, пицарии, кафенета, кетъринг и във всички професионални услуги за хранене. Озонът намалява риска от бактериално замърсяване на храната и спомага за запазването на хранителните продукти. Неутрализира миризмите от кухнята.

  Лаборатории

  Дезинфекцията с озон предотвратява замърсяването и свежда до минимум риска от излагане на биологични агенти. Елиминира патогените, които причиняват заболявания и инфекции. Регенерира въздуха. Озоновата дезинфекция предпазва пациентитете и намалява риска от заразяване.

  Линейки и автомобили

  Дезинфекция с озон предотвратява инфекции в линейки и медицински автомобили. Сигурна защита за здравето на персонала и пациентите. С озон може да дезифенкцират автомобили на обществения транспорт, таксиметрови, лични автомобили, както и специализирани автомобили за превоз на хранителни продукти.

  Офиси и обществени места

  Дезинфекцирането с озон в офиси и обществени места премахва причинителите на инфекции и заболявания. Озона е най-мощния метод за антибактериална защита без негативно въздействие върху хората и околната среда. Озона унищожава вирусите и бактериите 3100 пъти по-бързо от хлора.

  ИНСТАЛАЦИЯ

  1. Инсталирайте озонатора на височина от 2 до 2.5 м. Озонът е по-тежък от въздуха и естествено потока от озон се насочва към пода на помещението.

  2. Препоръчителни места за инсталиране са, например: върху висока мебел или колона.

  3. Поставете озонатора на лесно достъпно място.

  4. Не инсталирайте озонатора до или над прозорец или врата.

  5. Ако в помещението има естествено движение на въздуха, инсталирайте озонатора така, че произведения озон да достига до най-голяма площ и обхваща най-голям обем.

  6. НИКОГА не инсталирайте озонатора директно върху работни места-плотове, маси, бюра.

  7. Озонатора трябва да се съхранява в чисто и проветриво помещение.

  НАЧИН НА УПОТРЕБА

  1. Преди процеса на дезинфекция проверете дали вратите и прозорците на помещението са добре затворени. В противен случай дезинфекцията няма да бъде ефективна.

  2. Задайте времето за дезинфекция.

  3. След като процеса на дезинфекция приключи, изчакайте 20-30 минути, преди да влезете в пощението. Това позволява остатъчният озон да се разложи сам. Да се избегва влизане в помещението веднага след изключване на озонатора.

  4. В процеса на дезинфекцията озоновия генератор ще консумира част от кислорода в помещението. Затова след 20-30 минути може да проветрите помещението.

  ВРЕМЕ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ

  1. При нормални обстоятелства, 20 минути работа на озонатора са достатъчни за дезинфекция на помещение с големина до 36 кв.м (100 куб.м). За по-малки помещения намалете времето на дезинфекция пропорционално в зависимост от големината (обема) на помещението.

  2. При помещения с високи ниво на бактериална опасност, ако е необходимо, може да увеличите времето за дезинфекция до 50 минути. Не превишавайте това време, за да се избегнете окисляване на някои повърхности.

  Спецификация

  TRIOZON model SO3: Подходящ за апартаменти, къщи, магазини, офиси, ресторанти, зъболекарски кабинети с площ до 36 кв.м.

  За дезинфекция на по-големи площи могат да се използват няколко устройства едновременно.

  За подробности относно употребата задължително се запознайте с ръковоството за употреба.

  Описание #
  Модел SO3
  Производителност O3 (мг/час) 35
  Консумация (W) 6
  За помещения с площ до (m2) 36
  За помещения с обем до (m3) 100
  Захр.напрежение (V) AC 220
  Тегло (кг) 1.85
  Размери (см) 13.0x30.8x12.6
  Гаранция 2 год.
  Произход Испания
  Производител TRIOZON


  модел SO3: Приложениe съгласно вид / площ / обем на помещенията

  Помещение/ Обем (m3) 60 m3 80 m3 100 m3
  Дневна
  Спалня
  Кухня
  Тоалетна
  Площ (m2) 21 m2 28 m2 36 m2


  Вижте повече за технологията за децинфекция с Озон


  Факти за Озона


  За повече информация, попитайте ни

  Предимства и Функционалност
  Описание Модела SO3 е предназначен за използване в затворени помещения. Ефективно дезинфекцира помещения с площ до 36 кв.м.(обем до 100 куб.м.). Приложим за дезинфекция на всички помещения в дома. Вграден таймер за настройка на продължителността на дезинфекция от 0 до 30 мин., който изключва озонатора автоматично. Елегантен дизайн. Малките размери позволяват лесно да се пренася и изполва в няколко жилища. Няма нужда от специална инсталация. Поддръжката се свежда до периодично почистване. За конкретно приложение прочетете внимателно упътването! Не се препоръчва хора да влизат в помещение, което в момента се дезинфекцира!
  Характеристики
  Размери W=13.0 cm / D=12.6 cm / H=30.8 cm
  Тегло 1.85 кг
  Захранващо напрежение AC 220/50Hz
  Консумация 14 W
  Производителност 35 мг O3/час
  Сертификати, Произход, Гаранция
  Сертификати CE
  Произход Испания
  Гаранция 2 год.
  Производител TRIOZON

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
     Лош           Добър