Категории

За нас

История:
★ Преди 25 години:
Компанията Савио е основана през 1995 г. с основна насока в в областта на специализирания софтуер. Като всяко начало, Савио е малка консултантска фирма, но много бързо, използвайки добре опита и знанията на създателите си, се развива в сектора на специализирания софтуер за професионална употреба.
★ Преди 7 години:
През 2013 год. създохме своя нов бранд Crystal Water bg, специализиран в продажбата, отдаването под наем и обслужването на системи за пречистване на вода за битова и промишлена употреба.
За разрастването на бранда спомогна и съсредоточената работа на целия екип относно качеството на продуктите и услугите, които предлагаме и удовлетвореността на нашите клиенти.
Сега:
Мисия
Нашата мисия е подобряване на качеството на водата-нещо толкова важно за здравето на човека.
Цели
Нашите цели са да работим с ангажираност и професионализъм за непрекъснатата и перфекна работа на инсталираните от нас домашни, офис и индустриалните системи.
Удовлетвореност на клиентите
Вярваме, че удовлетвореността на клиентите трябва да бъде най-големият ни приоритет, като гарантираме, че получавате най-доброто от нас. Поради тази причина имаме екип от обучени хора, готови да ви помогнат и да ви посъветват.
Ние осъзнаваме, че когато решите да закупите или наемете система за пречистване на вода, ние трябва да можем да Ви предложим продукти и услуги,  отговорящи на най-високите световни стандарти.
Ето защо ние внимателно подбираме само висококачествени продукти от най-добрите производители.
Обновяваме непрекъснато нашия сайт, като се стараем да Ви представим качествен снимков материал, повече и подробна информация за характеристиките и приложенията на продуктите.
За нас е важно всеки един клиент да е на 100% удовлетворен от направения избор.
Екип
Наехме и обучихме професионални техници, квалифицирани и способни да решават проблемите и да предлагат оригинални технически решения във всички фази на дейността-продажби, инсталации, техническа поддръжка и сервиз
За монтажа и поддръжката на системите използваме специализирани техници със знания и опит относно системите за пречистване на вода, инструктирани и обучени при нас.
Всичко това ни позволява да се конкурираме, като Ви предлагаме пълен набор от оборудване, инсталации и продукти за решаване на всеки проблем.

★ Партньори
От самото създаване на бранда започна и сътрудничеството ни с Puricom Europe - една от най-големите производители на системи и оборудване за пречистване на вода в Европа (http://puricom.eu/)
"Coway" е призната световна марка като етикет за висококачествени продукти и стойност. С опита си от над 20 години в разработката и производството на системи за питейна вода с обратна осмоза, филтрация, йонизатори и оборудване за пречистване на въздух, Coway се нарежда в Топ 10 на най-добрите системи за обратна осмоза (http://coway.com/)
Ако имате проблем с качеството на водата, обърнете се към нас–ние можем да Ви помогнем!