За нас

История:

★ Преди 25 години:

Савио е търговска компания, основана през 1995 г.

★ Преди 9 години:

През 2013 год. създохме своя бранд Crystal Water, специализиран в продажбата, отдаването под наем и обслужването на системи за пречистване на вода за битова и промишлена употреба.
За разрастването на бранда спомогна и съсредоточената работа на целия екип относно качеството на продуктите и услугите, които предлагаме и удовлетвореността на нашите клиенти.

★ Преди 3 години:

През 2019 год. създохме своя бранд Crystal Air, специализиран в продажбата, отдаването под наем и обслужването на системи за пречистване на вcpown за битова употреба.

Мисия
* Подобряване на качеството на водата и въздуха - нещо толкова важно за здравето на човека.
* Предоставяне на продукти от реномирани производители.
* Да бъдем професионален и надежден партньор за нашите клиенти.
* Предоставяне на точна информация относно приложенията и качествата на продуктите, които да надхвърлят техните очаквания за качество.
* Използване на творческата енергия на всички наши служители.

Цели

* Да работим с ангажираност и професионализъм за непрекъснатата и перфекна работа на инсталираните от нас домашни, офис и индустриалните системи за пречистване на вода и въздух.

* Насърчаването на трайни и честни бизнес връзки със своите контрагенти.

Удовлетвореност на клиентите

Вярваме, че удовлетвореността на клиентите трябва да бъде най-големият ни приоритет, като гарантираме, че получавате най-доброто от нас. Поради тази причина имаме екип от обучени хора, готови да ви помогнат и да ви посъветват.
Ние осъзнаваме, че когато решите да закупите или наемете система за пречистване на вода или въздух, ние трябва да можем да Ви предложим продукти и услуги,  отговорящи на най-високите световни стандарти.
Ето защо ние внимателно подбираме само висококачествени продукти от най-добрите производители.
Обновяваме непрекъснато нашия сайт, като се стараем да Ви представим качествен снимков материал, повече и подробна информация за характеристиките и приложенията на продуктите. Отзивчивостта и ангажираността ни са движещата сила в стремежа към ефективност.
За нас е важно всеки един клиент да е на 100% удовлетворен от направения избор.

Екип

Наехме и обучихме професионални техници, квалифицирани и способни да решават проблемите и да предлагат оригинални технически решения във всички фази на дейността-продажби, инсталации, техническа поддръжка и сервиз.
За монтажа и поддръжката на системите използваме специализирани техници със знания и опит относно системите за пречистване на вода, инструктирани и обучени при нас.
Всичко това ни позволява да предложим пълен набор от продукти за пречистване и обработка на въздух и вода.

★ Нашите партньори

* от 2013 год: Представителство на Puricom Europe (Испания) - една от най-големите производители и дистрибутори на системи и оборудване за пречистване на вода в Европа (www.puricom.eu).
* от 2015 год: Представителство на Coway Co. (Южна Корея)- призната световна марка като етикет за висококачествени продукти и стойност. С опита си от над 20 години в разработката и производството на системи за питейна вода с обратна осмоза, филтрация, йонизатори и оборудване за пречистване на въздух, Coway Co. се нарежда в Топ 10 на най-добрите системи за пречистване на вода и въздух (www.coway.com)
* от 2020 год: Представителство на Hidro Water (Испания) - реномиран производител на системи и оборудване за пречистване на вода в Европа (www.hidro-water.com)
* от 2022 год: Представителство на Stadler Form (Швейцария) – производител на елегантни и качествени уреди за подобряване на въздуха. Уредите на Stadler Form са наградени с множество награди за дизайн и качество.
Горди сме, че можем да Ви предложим тези страхотни, качествени продукти.