За нас

Crystal Water&Air е търговска компания, създадена през 1995 год., специализирана в продажбите и отдаването под наем на системи за пречистване на вода и въздух за битова и промишлена употреба. Представител на Puricom Europe, Coway Co. и Stadler Form - утвърдени производители от Европа и Южна Корея.

Мисия
* Да подобрим на качеството на водата и въздуха - нещо толкова важно за здравето на човека.
* Да предложим продукти от най-добрите производители.
* Да бъдем професионален и надежден партньор за нашите клиенти.
* Да предоставим пълна и точна информация относно приложенията и качествата на продуктите.

Цели

* Ангажираност и професионализъм за непрекъснатата и перфекна работа на инсталираните от нас домашни, офис и индустриалните системи за пречистване на вода и въздух.

* Насърчаването на трайни и честни бизнес връзки със своите контрагенти.

Удовлетвореност на клиентите

Вярваме, че удовлетвореността на клиентите трябва да бъде най-големият ни приоритет, като гарантираме, че получавате най-доброто от нас. Поради тази причина имаме екип от обучени хора, готови да ви помогнат и да ви посъветват.
Ние осъзнаваме, че когато решите да закупите или наемете система за пречистване на вода или въздух, ние трябва да можем да Ви предложим продукти и услуги,  отговорящи на най-високите световни стандарти.
Ето защо ние внимателно подбираме само висококачествени продукти от най-добрите производители.
Обновяваме непрекъснато нашия сайт, като се стараем да Ви представим качествен снимков материал, повече и подробна информация за характеристиките и приложенията на продуктите. Отзивчивостта и ангажираността ни са движещата сила в стремежа към ефективност.
За нас е важно всеки един клиент да е на 100% удовлетворен от направения избор.

Екип

Обучихме професионални техници, квалифицирани и способни да решават проблемите и да предлагат оригинални технически решения във всички фази на дейността-продажби, инсталации, техническа поддръжка и сервиз.
За монтажа и поддръжката на системите използваме специализирани техници със знания и опит относно системите за пречистване на вода, инструктирани и обучени при нас.
Всичко това ни позволява да предложим пълен набор от продукти за пречистване и обработка на въздух и вода.

★ Нашите партньори

Партньорите ни са утвърдени производители на качествени продукти от Европа и Южна Корея.

* Puricom Europe - един от най-големия производители на системи и оборудване за пречистване на вода, базирана в Барселона, Испания. Компанията е създадена през 1989 год. (www.puricom.eu).
* Coway Co. – най-големия производител на висококачествени продукти в Южна Корея. С опита си от над 30 години в разработката и производството на системи за питейна вода с обратна осмоза, филтрация, йонизатори и оборудване за пречистване на въздух, Coway Co. е доставчик №1 в Корея, с дъщерни дружества в Китай, Индонезия, Малайзия, Тайланд, Съединените щати и Европа. (www.coway.com)
* Hidro Water - реномиран производител на системи и оборудване за пречистване на вода, базирана във Валенсия, Испания. Компанията е създадена през 1996 год. (www.hidro-water.com)
* Stadler Form – швейцарска компания, производител на елегантни и качествени уреди за подобряване на въздуха, създаден през 1998 год. Уредите на Stadler Form се отличават с дизайна и иновативните решения.
Горди сме, че можем да Ви предложим страхотни, качествени продукти, носители на множество награди за дизайн и качество.