Начини на плащане

1. Цените на продуктите и услугите са крайни и включват ДДС, както и всички други данъци и такси, предвидени в действащото законодателство.

2. Цената и начинът на плащане са посочени във всяка поръчка.

3. Може да заплатите поръчаните продукти по един от следните методи:

· Плащане по банков път

Банкова сметка (BGN):

Банка ДСК АД

IBAN: BG80STSA93001527371611

BIC: STSABGSF

· Плащане с дебитна/кредитна карта

Транзакциите с дебитни/кредитни карти се осъществява с последните програми за сигурност на MasterCard (MasterCard SecureCode) и VISA (Verified by VISA) през E-commerce платформата на Банка ДСК.

За извършване на плащането не е необходимо да имате предварителна регистрация на нашия сайт.

Заплащането става само с въвеждане на данните за банковата карта.

· Плащане при доставка с пощенски паричен превод

На куриера, който Ви доставя поръчаните продукти, заплащате:

· стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси, освен посочената цена на продукта/ите в Сайта.

· В случай, че Вашата поръчка не е за продукти със безплатна доставка, заплащате и стойността на куриерската такса за доставка.
Плащането при доставка се извършва чрез услугата Пощенски Паричен Превод на Еконт Експрес или Спиди. Получената разписка от куриера има силата на фискална касова бележка.

4. Савио ЕООД | Crystal Water&Air издава фактура за всяко плащане по поръчка, чрез която Клиентът си е купил продукт и/или услуга. Клиентът се съгласява да получи фактурата физически заедно със поръчаните продукти, както и по електронен път на e-mail, посочен от Клиента в акаунта му и в самия акаунт на Клиента. При начин на плащане Пощенски Паричен Превод куриерската фирма издава разписка за пощенски превод, който е признат от закона документ, заместващ фискална касова бележка.

5. Ако Клиентът желае фактура, е длъжен да предостави цялата необходима информация за издаването й в съответствие с действащото законодателство. В противен случай Савио ЕООД | Crystal Water&Air издава фактура с Получател: Физическо лице. При начин на плащане с пощенски паричен превод Савио ЕООД | Crystal Water7Air издава фактура на физическо лице с данните от акаунта или с предоставените данни за фактура.

6. За правилното съставяне на фактура, Клиентът е длъжен да актуализира данните в акаунта си. Той е длъжен да прегледа информацията, посочена в поръчката, за да се убеди, че тя е пълна, вярна и точна. Клиентът носи цялата отговорност за верността на предоставените данни.

7. Клиентът се съгласява да извърши плащане съгласно избрания от него начин и съгласно договореното при сключване на договора от разстояние и според условията между Клиента и съответния доставчик на платежни услуги.

8. Клиентът се съгласява, че Продавачът има право да изисква и приема авансово плащане за сключените с Клиента договори за покупко-продажба на продукти и тяхната доставка.

9. В случай, че Савио ЕООД | Crystal Water&Air не получи плащане съгласно избрания от Клиента начин и в договорените срокове преди изпълнение на поръчката, тя се счита отказана от Клиента.

Приятно пазаруване от екипа на Crystal Water&Air!