Условия за Ползване, Поръчка и Доставка

Общи условия за ползване на електронния магазин CrystlaWaterBg.com

Моля, преди да използвате този сайт, прочетете внимателно условията.
Като  използвате този сайт, вие приемате безусловно и без ограничения тези условия. В случай, че не сте съгласни с условията, моля, не използвайте този сайт.

Цени и срокове за доставка

Всички цени в сайта са с включен ДДС.

Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма Еконт Експрес на адреса, посочен във Вашата поръчка или до избран от Вас офис на куриерската фирма. Цената за доставка не е включена в цената на продуктите и зависи от теглото, размера на пратката и вида на поръчката.
Ако желаете да получите Вашата доставка от офиса на куриерската фирма, моля посочете това в полето за коментар, когато правите поръчката си!
Стоки в наличност се изпращат в деня на заявката, ако тя е направена до 15:00 часа. Ако заявката е след 15:00 часа, се изпраща на следващия работен ден.
Продукти, които не са в наличност, са маркирани с "По поръчка". Тези поръчки се изпълняват в срок до 30 (тридесет) календарни дни. За точният срок на доставка на стоки, които не са в наличност, ще бъдете уведомени на посочения телефон или e-mail за контакти.
При поръчка на стоки, които са маркирани с "По поръчка" ще трябва да направите авансово плащане в размер на 50% от стойността им, платимо по банков път след като получите Проформа Фактура на посочен от вас e-mail.
Заявки за покупка на стоки от сайта можете да направите чрез електронния магазин, по телефона или по електронната поща.
Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.
Документи, съпътстващи доставката на стоките, са оригинална фактура с включен ДДС  и гаранционна карта (само за системите за пречистване  на вода).

Как да поръчате?

За да поръчате избран от Вас продукт, трябва посочите желаното количество и да го добавите в количката си, като натиснете бутона "Купи". Може да добавяте толкова различни продукта, колкото желаете да закупите.
След като завършите Вашия избор, за да приключите поръчката, е необходимо да  преминете към Вашата "Кошница", където ще видите избраните от Вас продукти и общата сума, която ще дължите.
Можете да направите корекция на продуктите или количествата във Вашата кошница.
Ако разполагате с ваучер за подарък или намаление, може да го използвате, или да продължите разглеждането и пазаруването.
Ако избора Ви е окончателен и сте приключили с пазаруването, изберете бутона "Плащане".
Може да закупите избраните от Вас продукти като се регистрирате или продължите без регистрация.
Когато се регистрирате, Вие създавате Ваш профил, където се съхранява полезна информация. Ако решите да пазарувате отново от нашия магазин, не е необходимо да я попълвате, а също така трупате "лоялни" бонус точки. Освен това, като регистриран клиенти имат достъп до специални оферти и намаления.
Ако обаче изберете да пазарувате без регистрация, всеки път ще трябва да попълвате формата с необходимата информация.
За да можем да Ви изпратим Вашата поръчка, на нас ни е необходима информация за Вашето име, адрес за доставка, телефонен номер  и други допълни данни.
Посочването на неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва Crystlawaterbg.com със задължението за изпълнение на доставката.
Ако желаете да получите фактура, на тази стъпка е момента да въведете данните на фирмата. Задължително се запознайте с  "Декларацията за поверителност" от Crystlawaterbg.com!
А ако желаете да получавате информация от нас за предстоящи промоции и новини, изберете:"Искам да получавам известия от Crystal Water".  
Следващата стъпка е да изберете "Начин на плащане", и след като се запознаете с "Условия за поръчка и доставка", ще видите обобщение на Вашата поръчка.
Поръчката ви ще ви бъде изпратена само при получено плащане.
Последната стъпка е да натиснете бутона "Потвърди" и да очаквате наш служител да се свърже с Вас за уточняване и потвърждаване по телефона.

Начин на плащане

При поръчка на стока имате възможност да изберете начин, по който желаете да я платите. Следните начини на плащане:
• Плащане при доставка с пощенски раличен превод–заплащате стоката, когато я получите на посочения от Вас адрес за доставка. Към стойността на доставката се начислява и такса на куриерската фирма. 
• Плащане по банков път–в този случай извършвате плащането по проформа-фактура, която ще Ви изпратим по e-mail. След получаване на превода изпращаме стоката.

Промяна на цени на стоки

Crystlawaterbg.com има правото да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на изготвяне на поръчката.
При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, Crystlawaterbg.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите, платени от потребителя (ако има такива).

Отзиви за стоки

В раздела "Каталог продукти", за всеки отделен продукт е предвидена възможност потребителите да публикуват отзиви относно предлаганите стоки. Crystlawaterbg.com не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация, коректността и отговорността на потребителите, публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. Crystlawaterbg.com си запазва правото да премахва отзиви, които не са по темата или не са на Български език. При въпроси, използвайте формата за Контакт с нас.

Анулиране на поръчка

Поръчка може да бъде анулирана от оператор на Crystlawaterbg.com, при наличие на основателни причини - стоката е с изчерпана наличност, предложеният срок за доставка или аналог на изчерпан продукт не са приемливи за клиента. Ако Ви се наложи да откажете поръчка, използвайте формата за връзка на нашия сайт, като задължително впишете номера на поръчката или се свържете с оператор на Crystlawaterbg.com на посочените телефони за контакт.

Връщане на продукти

Всеки потребител има право да върне поръчаните от него стоки в срок от 7 (седем) дни от датата на получаването им в случай, че те са съхранени с грижата на добър стопанин, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката им и са във вида, в който са получени, в т.ч. с пълен комплект документи, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).
Разходите, свързани с връщането на стоките са за сметка на потребителя.
В случай, че желаете да върнете закупени от Crystlawaterbg.com стоки моля използвайте секцията "Обслужване на клиенти", "Връщане на продукти", след което се свържете за допълнителна информация с оператора на електронния магазин.

Рекламации

Рекламации се приемат в случаите, когато:
• Налице е несъответствие между поръчаната и доставена стока; 
• Стоката е с видим дефект;
• Стоката е повредена по време на доставката.
Моля, в такъв случай се свържете със служител на Crystlawaterbg.com за допълнителна информация.

Съдържание

Crystlawaterbg.com може да променя информацията на Сайта без предварително уведомление.
Crystlawaterbg.com не гарантира непрекъснат и безпроблемен достъп до този сайт за всеки, отвсякъде и по всяко време.

Ограничение на отговорността

Crystlawaterbg.com, негови доставчици или трети лица не носят никаква отговорност и при никакви обстоятелства за каквито и да е щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт.

Приятно пазаруване от екипа на Crystalwaterbg.com!